Laatste 2 woningen beschikbaar

Er wordt met volle vaart gewerkt aan Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel. De woningen van fase 1a zijn al enige tijd verkocht en de bouw is in volle gang. In fase 2b komen er in totaal 25 woningen, die allemaal voor het eind van het afgelopen jaar verkocht waren.

Toch zijn er onlangs twee twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar gekomen, bouwnummers 33 en 36 (type Dieze). 
Het gaat hier om een tweekapper met een uitbouw van 2,4 m. met een heerlijke tuin aan het doorvaarbare water. Een woning met enorm veel comfort want wat denk je van vloerverwarming door de gehele woning, PV panelen, een dakkapel en zelfs twee parkeerplaatsen op eigen terrein?
Naast de standaard uitbouw, komt er een vloerluik in de berging/garage en wordt de boilercapaciteit aangepast van een 200 liter naar een 270 litervat. 

Dit voorjaar gaat er gestart worden met de bouw. De koop-/aanneemsom van deze woning bedraagt € 520.175,- v.o.n. (incl. meerwerk). Klik hier voor meer informatie. Mocht jij nu interesse hebben in een van deze bouwnummers neem dan contact op met Zeeman Makelaars via telefoonnummer 0229-244688 voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak.


Laatste nieuws