Bouwupdate Pentagon


Vanuit Ooms Bouw & Ontwikkeling hebben we weer een aantal mooie foto’s én een bouwupdate van het appartementencomplex mogen ontvangen.

Bij de 16 appartementen zijn de steigers nu volledig verwijderd. Alle kozijnen zijn geplaatst en ook het rolhek nabij de inrit van de parkeergarage. Het metselwerk van de appartementen is gereed en vanaf de waterkant is het gebouw mooi te zien. Binnen loopt de afbouw in volle gang. De tegelzetter is bezig met de badkamers en de algemene ruimte. De installateur is daarnaast bezig met het aanleggen van leidingwerk in zowel de appartementen als de parkeergarage. Ook is er een start gemaakt met het afmonteren van de elektra. Buitenom is er een begin gemaakt met het grond- en straatwerk.

De spuiter is begonnen met de wanden en plafonds. Ook is er gestart met de inrichting van de technische ruimtes. Eind november hebben alle toekomstige bewoners een nieuwsbrief vanuit de aannemer ontvangen over de voortgang met ook een uitnodiging voor de kijkdag in januari.

Laatste nieuws