15 appartementen en 1 penthouse

Markant appartementencomplex Pentagon biedt keuze en luxe

Midden in de wijk Reigersborg Zuid V ligt dit bijzondere appartementencomplex. Met dank aan de vijfhoekige vorm draagt het de naam Pentagon. Het bevat zestien appartementen waaronder een penthouse, een parkeerkelder en een groene binnenplaats. Met twee-, drie- en vierkamerappartementen biedt het voor ieder wat wils!

De eerste associaties die dit unieke complex oproepen zijn luxe, vriendelijk en beschermend. Dat begint al met de ligging: centraal in het plan met aan drie zijden water. Als een vesting. De contouren versterken dit gevoel. De robuuste vijfhoek vormt letterlijk een veilige thuishaven. Rondingen geven het geheel een zachtaardig karakter. Hoogwaardige afwerking maakt het plaatje compleet. De subtiele baksteenmelange, gebogen hekwerken, onderhoudsarme houtlook geveldelen… Dit is vorstelijk wonen!

Ideale ligging

Appartementen, variërend van circa 69 tot 152 vierkante meter vloeroppervlak. Dit zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen.

Slaapkamer of grotere woonkamer?
Drie óf vier kamers? Ja: bij de drie grootste appartementen kunt u één slaapkamer inzetten voor uitbreiding van de woonkamer. Ideaal als u aan twee slaapkamers genoeg heeft!

Gelijkvloers gemak
Galerijen rond de groene binnenplaats leiden naar de voordeuren. De woningen grenzen alleen met de korte kant aan elkaar. Ze zijn gelijkvloers en de indeling is – zoals in het gehele gebouw – gericht op optimaal gemak en comfort.

Ruimte en privacy
De ruime appartementen bieden veel vrijheid voor inrichting naar wens. Vaak zijn er speelse keukenopstellingen mogelijk, bijvoorbeeld met een kookeiland. In elke woning geniet u van een flink balkon met veel privacy en mooi uitzicht in verschillende richtingen.