Wonen aan het nieuwe bospark in Hoogkarspel? Zo werkt het!

Wilt u graag wonen in Reigersborg Zuid V fase 2? De inschrijving is gesloten, echter kunt u zich nog inschrijven voor de reservelijst. Hoe gaat de inschrijving voor een appartement in zijn werk?

  • Om in te schrijven als reservekandidaat dient u eerst een account aan te maken.
  • Lees op voorhand de Regels loting en toewijzing appartementen Reigersborg Zuid V fase 2.
  • Na het aanmaken van een account kunt u het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat u uw digitale formulier volledig invult en deze voorziet van een handtekening.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging dat u genoteerd bent op de reservelijst.
  • Mochten er na de loting nog appartementen van uw voorkeur beschikbaar zijn of komen dan zullen wij u telefonische benaderen. 
     

Hoe kom ik beslagen ten ijs?

  • Natuurlijk bekijkt u alle informatie goed op de website alvorens u inschrijft. Daarnaast heeft u de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
  • Wilt u alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan u denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Het Hypotheekbureau (0229-233133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet u precies wat er voor u mogelijk is.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in.

Laatste nieuws

Alle appartementen onder optie

Na de loting van dinsdag 11 januari jl. zijn alle 16 appartementen in gebouw Pentagon onder optie. Er waren ruim 50 inschrijvingen ontvangen welke inmiddels

Inschrijven Pentagon t/m 9 januari

Dinsdag 21 december jl. is de verkoop gestart van de 16 appartementen Pentagon. Inmiddels zijn er al een flink aantal inschrijvingen binnen. Tot komende zondagavond 9

Samenwerkingsovereenkomst Pentagon getekend

Op donderdag 16 december jl. hebben Peter Langenberg, namens ZeemanVastgoed en Piet Jan Ooms namens Ooms Bouw de samenwerkingsovereenkomst getekend door de realisatie van appartementencomplex