Wonen in het Pentagon? Zo werkt het!

Wilt u graag wonen in appartementengebouw Pentagon in Reigersborg Zuid V fase 2? De inschrijving is gesloten, echter kunt u zich nog inschrijven voor de reservelijst. Hoe gaat de inschrijving voor een appartement in zijn werk?

  • Om in te schrijven als reservekandidaat dient u eerst een account aan te maken.
  • Lees op voorhand de Regels loting en toewijzing appartementen Reigersborg Zuid V fase 2.
  • Na het aanmaken van een account kunt u het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat u uw digitale formulier volledig invult en deze voorziet van een handtekening.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging dat u genoteerd bent op de reservelijst.
  • Mochten er nog appartementen van uw voorkeur beschikbaar zijn of komen dan zullen wij u telefonisch benaderen. 
     

Hoe kom ik beslagen ten ijs?

  • Natuurlijk bekijkt u alle informatie goed op de website alvorens u inschrijft. Daarnaast heeft u de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
  • Wilt u alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan u denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Het Hypotheekbureau (0229-233133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet u precies wat er voor u mogelijk is.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in.

Laatste nieuws

Bouwupdate Pentagon

Mooi nieuws! Vanuit Ooms Bouw & Ontwikkeling hebben we een aantal mooie foto’s + een bouwupdate van het appartementencomplex mogen ontvangen. Bij de 16 appartementen

Hoogste punt Pentagon bereikt

Donderdag 22 juni jl. is het hoogste punt bereikt van appartementengebouw Pentagon in Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel. Middels het plaatsen van de afdekking op