Wonen in het Pentagon? Zo werkt het!

Wilt u graag wonen in appartementengebouw Pentagon in Reigersborg Zuid V fase 2? De inschrijving is gesloten, echter kunt u zich nog inschrijven voor de reservelijst. Hoe gaat de inschrijving voor een appartement in zijn werk?

  • Om in te schrijven als reservekandidaat dient u eerst een account aan te maken.
  • Lees op voorhand de Regels loting en toewijzing appartementen Reigersborg Zuid V fase 2.
  • Na het aanmaken van een account kunt u het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat u uw digitale formulier volledig invult en deze voorziet van een handtekening.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging dat u genoteerd bent op de reservelijst.
  • Mochten er nog appartementen van uw voorkeur beschikbaar zijn of komen dan zullen wij u telefonisch benaderen. 
     

Hoe kom ik beslagen ten ijs?

  • Natuurlijk bekijkt u alle informatie goed op de website alvorens u inschrijft. Daarnaast heeft u de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
  • Wilt u alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan u denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Het Hypotheekbureau (0229-233133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet u precies wat er voor u mogelijk is.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in.

Laatste nieuws

Bouwupdate Pentagon

Vanuit Ooms Bouw & Ontwikkeling hebben we weer een aantal mooie foto’s én een bouwupdate van het appartementencomplex mogen ontvangen. Bij de 16 appartementen zijn

Hoogste punt Pentagon bereikt

Donderdag 22 juni jl. is het hoogste punt bereikt van appartementengebouw Pentagon in Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel. Middels het plaatsen van de afdekking op