TYPE E

Met maar liefst drie slaapkamers is dit een van de grotere appartementen. Als u de woon-/eetkamer binnenloopt vanuit de hal treft u rechts de keukenopstelling en links een zeer ruime zithoek. Met ramen aan alle zijdes heeft u veel daglicht in uw appartement. Via schuifdeur heeft u toegang tot dat speels taps toelopende balkon op het zonnige zuiden. Hier geniet u van uitzicht over de wijk. Naast het separate toilet beschikt dit appartement ook over een 2e toilet in de badkamer.

Badkamer en toilet
De badkamer en het toilet worden volledig voor u afgewerkt. U kunt kiezen uit luxe sanitair en tegelpakketten in verschillende prijsklassen. Is uw oog gevallen op iets heel anders? Dat kan ook tijdens de bouw worden meegenomen. Maar casco oplevering behoort ook tot de mogelijkheden.

Zeer energiezuinig
Het Pentagon is een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) en maakt gebruik van bodemwarmte. Voor u heeft dit grote voordelen. Comfortabele (vloer)verwarming én koeling bijvoorbeeld, in het hele appartement. En natuurlijk een lagere energierekening.

Centrale hal
Via de binnenplaats wandelen uw bezoekers naar de hoofdentree, midden in het gebouw. In de centrale hal kunnen zij de trap of de lift naar de galerijen nemen. Hier bevinden zich ook de postbussen en het paneel met de deurbel-intercom.

Parkeerplaatsen en bergingen
Ondergronds ligt de halfverdiepte parkeergarage. Hier rijdt u in vanaf de parkeerplaats naast het gebouw. Er zijn 17 parkeerplaatsen: één voor elk appartement en twee voor het penthouse. Daarnaast heeft elke appartement een eigen, ruime berging. Ook deze bevinden zich in de kelder.

Binnentuin
Het hart van het appartementencomplex wordt gevormd door de binnentuin welke voorzien is van groen en betonelementen. Dit is een gemeenschappelijke ruimte.