TYPE F: PENTHOUSE

Bovenop de derde woonlaag staat de zestiende woning: het penthouse. De riante living grenst aan het dakterras en biedt volop indelingsvrijheid. En dan de andere helft: drie slaapkamers, een badkamer met tweede toilet, rondom prachtig uitzicht, een royaal dakterras en vooral een bijzonder luxe beleving. Kortom, alles wat u van een penthouse verwacht.

Zonnig dakterras
De vloeroppervlakte meet zo’n 150 vierkante meter. Plus het dakterras van bijna 50 m2. Deze bereikt u via de twee dubbele openslaande terrasdeuren. Deze geweldige buitenruimte is gericht op het zuiden en is deels overdekt. Wanneer het te warm is, drinkt u de koffie lekker in de schaduw.

Elke dag uniek
Dit penthouse vormt in zijn eentje de vierde woonlaag. Als een hooggelegen, vrijstaande woning, met uw eigen privé-entree. De langwerpige hal verbindt alle ruimten met elkaar. Aan het eind stapt u de woonkamer binnen. Ruimte en licht. En u kijkt in alle windrichtingen uit over de buurt. Een unieke ervaring, elke dag opnieuw!

Badkamer en toilet
De badkamer en het toilet worden volledig voor u afgewerkt. U kunt kiezen uit luxe sanitair en tegelpakketten in verschillende prijsklassen. Is uw oog gevallen op iets heel anders? Dat kan ook tijdens de bouw worden meegenomen. Maar casco oplevering behoort ook tot de mogelijkheden.

Zeer energiezuinig
Het Pentagon is een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) en maakt gebruik van bodemwarmte. Voor u heeft dit grote voordelen. Comfortabele (vloer)verwarming én koeling bijvoorbeeld, in het hele appartement. En natuurlijk een lagere energierekening.

Centrale hal
Via de binnenplaats wandelen uw bezoekers naar de hoofdentree, midden in het gebouw. In de centrale hal kunnen zij de trap of de lift naar de galerijen nemen. Hier bevinden zich ook de postbussen en het paneel met de deurbel-intercom.

Parkeerplaatsen en bergingen
Ondergronds ligt de halfverdiepte parkeergarage. Hier rijdt u in vanaf de parkeerplaats naast het gebouw. Er zijn 17 parkeerplaatsen: één voor elk appartement en twee voor het penthouse. Daarnaast heeft elke appartement een eigen, ruime berging. Ook deze bevinden zich in de kelder.

Binnentuin
Het hart van het appartementencomplex wordt gevormd door de binnentuin welke voorzien is van groen en betonelementen. Dit is een gemeenschappelijke ruimte.