Voortgang bouw 25 woningen Reigersborg Zuid V fase 2

De voortgang van de 25 woningen in plan Reigersborg Zuid V fase 2 verloopt gestaag!

Voor de bouwnummers 28 t/m 37 worden de 2e verdiepingsvloeren afgestort in week 44. Aansluitend zullen de kalkzandsteen topgevels gelijmd gaan worden en zullen de vloeren klaargemaakt worden voor montage van de prefab daken. Tevens is de metselaar reeds begonnen met het metselwerk van de begane grond.

Tevens is de metselaar reeds begonnen met het metselwerk van de begane grond. Op de 2e en 3e fase is het lijmwerk van de verdiepingen afgerond, daar worden onderlagen aangebracht en de woningen klaargemaakt voor de levering en montage van de bekistingsplaat vloeren. Zodra deze geplaatst zijn zullen de installateurs direct de vloer op gaan om de ruwbouw installatie aan te brengen. De dakdekker heeft op fase 2 de aanbouwen reeds voorzien van dakbedekking en zal dit vanaf week 44 ook op fase 3 gaan realiseren.

Voor nu ligt de focus op de levering en montage van de geprefabriceerde dakkappen, daarna is Ooms Bouw in mindere mate afhankelijk van de weersomstandigheden en kunnen zij starten met de afbouw van de woningen. Tevens heeft Ooms Bouw de toekomstige bewoners uitgenodigd voor een kijkmoment, alle kopers zijn hierover geïnformeerd. Ook is er door Ooms Bouw een voorlopige opleverprognose afgegeven richting de toekomstige bewoners.

Laatste nieuws