Dieze

10 twee-onder-een-kapwoningen

TYPE DIEZE (verkocht)

Type Dieze

Twee nieuwe kansen! Er is zijn nog twee woningen beschikbaar, bouwnummers 33 en 36. Een ruime tweekapper, lekker centraal in de wijk. De achtertuin ligt op het oosten, waar u vanuit de woonkeuken prachtig zicht op hebt. Aan de voorzijde bevindt zich de royale woonkamer. Via de hal bereikt u de garage binnendoor. En dacht u dat alle tien de woningen van type Dieze hetzelfde waren? Kijk dan nog maar eens goed!

Binnen deze tien stijlvolle woningen heeft de architect op subtiele wijze variatie aangebracht in de gevels. Met de raamomlijstingen op de eerste verdieping wisselt hij horizontale en verticale accenten af. Ook is gespeeld met de dakkapellen. Dit levert een aangenaam levendig straatbeeld op.

Begane grond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel. Door de centrale positie van de hal beslaat zowel de voor- als achterkamer de volledige woningbreedte. De living aan de voorzijde biedt volop indelingsvrijheid. De eetkamer met keuken aan de achterzijde is voorzien van openslaande tuindeuren naar de achtertuin. 

1e verdieping
Via de open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. De woning telt drie slaapkamers, met aan de achterzijde de master bedroom. De badkamer is voorzien van tweede toilet, wastafel en een ligbad. De douche bevindt zich in een nis; mooi en praktisch.

2e verdieping
Op de tweede verdieping vindt u een prachtige zolderkamer met een aparte technische ruimte. Hier staan de warmtepomp, de boiler en straks misschien wel uw wasmachine en droger. De riante zolderkamer biedt tal van mogelijkheden. Extra slaapkamer, hobbyruimte of werkplek: u kunt het inrichten zoals u wilt.

Buiten
Uw eigen oprit biedt plaats voor twee auto’s. In de straat is nog meer parkeergelegenheid. De garage heeft een kanteldeur, achterdeur én een deur naar de hal. Langs de zijkant van de woning bereikt u de achtertuin. Deze biedt genoeg ruimte voor een extra opbergschuur, fijne veranda of woninguitbreiding.

Opties
De achterzijde van de woning wordt standaard voorzien van een uitbreiding van 2,4 m. 
Naast de uitbouw, komt er een vloerluik in de berging/garage en wordt de boilercapaciteit aangepast van een 200 liter naar een 270 litervat. De kosten van bovenstaand meerwerk zijn niet opgenomen in de koop-/aanneemsom van € 492.000,- Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 28.175,- incl. BTW. U dient dit bedrag dus bij de hierboven genoemde koop-/aanneemsom op te tellen.

Standaard wordt uw woning voorzien van 4 zonnepanelen.