Wonen aan het nieuwe bospark in Hoogkarspel? Zo werkt het!

Wilt u graag wonen in Reigersborg Zuid V fase 2? Hoe gaat de inschrijving voor een woning in zijn werk?

  • Om in te schrijven voor een van de woningen in het plan Reigersborg Zuid V fase 2 in Hoogkarspel, dient u eerst een account aan te maken.
  • Lees op voorhand de Inschrijfvoorwaarden woningen Reigersborg Zuid V fase 2.
  • Na het aanmaken van een account kunt u het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat u uw digitale formulier volledig invult, en deze voorziet van een handtekening.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging dat u genoteerd bent op de reservelijst. 
  • Mochten er na de loting nog woningen van uw voorkeur beschikbaar zijn, dan zullen wij u telefonisch benaderen.

Hoe kom ik beslagen ten ijs?

  • Natuurlijk bekijkt u alle informatie goed op de website alvorens u inschrijft. Daarnaast heeft u de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
  • Wilt u alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan u denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Het Hypotheekbureau (0229-233133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet u precies wat er voor u mogelijk is.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in.

Laatste nieuws

Alle woningen onder optie

De loting van de 25 woningen in Reigersborg Zuid V fase 2 heeft vanmorgen plaatsgevonden bij Notaris Alsema van Duin in Hoorn. Alle woningen zijn

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor een woning in fase 2 van Reigersborg Zuid V is gesloten. Dinsdag 12 oktober a.s. zal de loting plaatsvinden. Nog diezelfde dag

Start verkoop!

Maandag 27 september a.s. om 15.00 uur gaan we online van start met de verkoop van fase 2 van plan Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel.