Wonen aan het nieuwe bospark in Hoogkarspel? Zo werk het!

Wilt u graag wonen in Reigersborg Zuid V fase 1 in Hoogkarspel? Hoe gaat de verkoop van een woning in zijn werk?

  • Op 9 februari heeft de loting plaatsgevonden voor alle kandidaten die zich voortijdig hadden aangemeld. De woningen worden dus in eerste instantie verkocht aan alle kandidaten die zich voortijdig hebben ingeschreven. Mochten er toch nog woningen beschikbaar zijn waarvoor geen kandidaten uit deze eerste inschrijfronde meer zijn, dan kunt u kans maken op een woning.
  • U maakt een account aan en komt op deze reservelijst.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging.
  • Inschrijvingen na de sluitingsdatum van 7 februari 2021 worden automatisch op de reservelijst geplaatst. Indien er een bouwnummer vrij is na de loting van 9 februari of vrij komt, dan nemen wij contact met u op. 
  • Later dit jaar gaat de volgende fase in verkoop met wederom hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.


Hoe kom ik beslagen ten ijs?

  • Natuurlijk bekijkt u alle informatie goed op de website alvorens u inschrijft. Daarnaast heeft u de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
  • Wilt u alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan u denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Het Hypotheekbureau (0229-233133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet u precies wat er voor u mogelijk is.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in.

Laatste nieuws

Nog enkele woonkansen!

Verkoop gestart!Een spannende dag afgelopen dinsdag voor veel geïnteresseerden in plan Reigersborg Zuid V fase 1 in Hoogkarspel! Die ochtend vond namelijk de loting plaats bij Notariskantoor

Inschrijving gesloten

De inschrijftermijn voor de loting van de woningen in fase 1 van Reigersborg Zuid V is gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Inschrijven t/m 7 februari

Wilt u graag wonen in Reigersborg Zuid V fase 1 in Hoogkarspel? Schrijf dan in voor zondag 7 februari a.s. om 23.59 uur. Hoe gaat