Inschrijven Pentagon t/m 9 januari

Dinsdag 21 december jl. is de verkoop gestart van de 16 appartementen Pentagon. Inmiddels zijn er al een flink aantal inschrijvingen binnen. Tot komende zondagavond 9 januari a.s. 23.59 uur kunnen belangstellenden zich nog inschrijven voor de 16 appartementen Pentagon. Een ingestuurd digitaal inschrijfformulier is alleen geldig als deze compleet is ingevuld en voorzien is van een digitale handtekening. Na het versturen van een inschrijving wordt er automatisch een bevestiging verzonden.

Dinsdag 11 januari a.s. om 9.00 uur zal de loting plaatsvinden bij Alsema Van Duin Notaris & Juristen in Hoorn, onder het toeziend oog van Zeeman Makelaars. Nog diezelfde dag gaat het team van Zeeman Makelaars de kandidaten op lotnummer benaderen om een keuze te laten maken en een veilige digitale afspraak in te plannen voor een eerste gesprek. 

Laatste nieuws