Inschrijven t/m 7 februari

Wilt u graag wonen in Reigersborg Zuid V fase 1 in Hoogkarspel? Schrijf dan in voor zondag 7 februari a.s. om 23.59 uur. Hoe gaat de inschrijving voor een woning in zijn werk?

  • Na het aanmaken van een account kunt u het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat u het digitale formulier voor zondag 7 februari a.s. om 23.59 uur ingeleverd hebt.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging, dat u meedoet met de loting.
  • Op dinsdag 9 februari a.s. zal de loting plaatsvinden bij Alsema Van Duin Notaris & Juristen in Hoorn
  • Nog diezelfde dag gaat het team van Zeeman Makelaars de kandidaten op volgorde van lotnummer telefonisch benaderen. Zorg er dus voor dat u deze dag goed bereikbaar bent op het telefoonnummer, dat u invult op het inschrijfformulier.  Zodra de woningen die u heeft aangegeven als voorkeursnummers op het inschrijfformulier niet meer beschikbaar zijn, komt u automatisch op de reservelijst en zullen we u niet meer bellen die dag. Wel ontvangt u dan 9 februari 2021 een mail met daarin uw lotnummer en de bevestiging dat u op de reservelijst staat voor de door u opgegeven woningen.


Hoe kom ik beslagen ten ijs?

  • Natuurlijk bekijkt u alle informatie goed op de website alvorens u inschrijft. Daarnaast heeft u de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
  • Wilt u alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan u denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Het Hypotheekbureau (0229-233133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet u precies wat er voor u mogelijk is.

Laatste nieuws