Liede

6 twee-onder-een-kapwoningen

TYPE LIEDE

Type Liede

Zes prachtige twee-onder-een-kapwoningen. Keuken aan de straatzijde en een riante living met tuindeuren aan de achterzijde. De zes typen Liede staan aan de Akkergreppel.

Begane grond
De indeling van de begane grond en de eerste verdieping is bij alle woningen gelijk. Koken doet u aan de voorzijde, met in twee richtingen uitzicht op de straat. Er is ruimte voor verschillende keukenopstellingen. Halverwege de begane grond vindt u de deur naar de berging, toegang tot de hal en de trapkast.

De living is bijzonder royaal. Het beslaat de volledige breedte van de woning plus de breedte van de berging. Met grote raampartijen in de achtergevel en een zijraam valt er veel daglicht binnen. Daarnaast biedt dit volop zicht op uw tuin, welke hierdoor het verlengstuk van uw woonkamer is. Openslaande tuindeuren maken de binnen-buitenbeleving compleet.

1e verdieping
Boven vindt u drie volwaardige slaapkamers in drie verschillende formaten. De badkamer is uitgevoerd met een douchehoek, wastafel, ligbad en hangend toilet. Een groot raam zorgt ook hier voor lekker veel lichtinval.

2e verdieping
Het dak van deze woningen loopt evenwijdig door aan de straat. Of u nu een extra slaapkamer, hobbyruimte of werkplek wilt, deze grote zolderkamer biedt u alle vrijheid. De technische ruimte is volledig weggewerkt. Hier vindt u de warmtepomp, de boiler en aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

Buiten
Met de achtertuin schuin op het noorden hebben deze tweekappers allemaal dezelfde ligging. De tuin is groot genoeg om op elk uur van de dag te genieten van de zon. Een schuur, veranda of fijn terras: het kan allemaal, zelfs na een optionele woninguitbreiding. U bereikt de achtertuin langs de zijkant van uw woning. Parkeren kan op uw eigen oprit.

Opties
De achterzijde van de woning kunt u met 2,40 of 4 meter uitbreiden. U kunt dit doen over de volledige breedte van de gevel, maar ook alleen in het verlengde van de berging of van de woning. Standaard wordt uw woning voorzien van 3 zonnepanelen. Als u meer panelen wilt, dan kan dat. Ook een dakkapel aan de achterzijde (dus niet bij een dwarskap) behoort tot de extra opties.