Samenwerkingsovereenkomst Pentagon getekend

Op donderdag 16 december jl. hebben Peter Langenberg, namens ZeemanVastgoed en Piet Jan Ooms namens Ooms Bouw de samenwerkingsovereenkomst getekend door de realisatie van appartementencomplex Pentagon in de wijk Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel.

Midden in de wijk Reigersborg Zuid V ligt dit bijzondere appartementencomplex. Met dank aan de vijfhoekige vorm draagt het de naam Pentagon. Het bevat zestien appartementen waaronder een penthouse, een parkeerkelder en een groene binnenplaats. Met twee-, drie- en vierkamerappartementen biedt het voor ieder wat wils.

De start verkoop van de 16 appartementen Pentagon vindt plaats op dinsdag 21 december a.s. om 15.00 uur en is in handen van Zeeman Makelaars. De online verkoop en inschrijving voor deze woningen verloopt via deze projectwebsite.

Laatste nieuws