Markant appartementencomplex Pentagon biedt keuze en luxe

Dinsdag 21 december a.s. om 15.00 uur start Zeeman Makelaars met de verkoop van 16 prachtige appartementen in de wijk Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel. Midden in de wijk ligt dit bijzondere appartementencomplex. Met dank aan de vijfhoekige vorm draagt het de naam Pentagon. Het bevat zestien appartementen waaronder een penthouse, een parkeergarage en een groene binnenplaats. Met twee-, drie- en vierkamerappartementen biedt het voor ieder wat wils!

De eerste associaties die dit unieke complex oproepen zijn luxe, vriendelijk en beschermend. Dat begint al met de ligging: centraal in het plan met aan drie zijden water. Als een vesting. De contouren versterken dit gevoel. Rondingen geven het geheel een zachtaardig karakter. Hoogwaardige afwerking maakt het plaatje compleet. De subtiele baksteenmelange, gebogen hekwerken, onderhoudsarme houtlook geveldelen… Dit is vorstelijk wonen!

Los van het penthouse ‘on top’, telt het Pentagon drie identieke woonlagen. Elke laag bevat vijf appartementen, variërend van circa 68 tot 107 vierkante meter vloeroppervlak. Dit zijn twee- en drie- of vierkamerappartementen met diverse indelingsopties. In elke woning geniet men van een flink balkon met veel privacy en mooi uitzicht in verschillende richtingen. Galerijen rond de groene binnenplaats leiden naar de voordeuren. De woningen zijn gelijkvloers en de indeling is – zoals in het gehele gebouw – gericht op optimaal gemak en comfort. De appartementen zijn standaard afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk. Parkeren kunnen bewoners in de bijbehorende parkeergarage waar ook de bergingen zich bevinden. Tevens is het gebouw voorzien van een lift.

Het Pentagon is een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) en maakt gebruik van bodemwarmte. Dit heeft grote voordelen als comfortabele (vloer)verwarming én koeling bijvoorbeeld, in het hele appartement. En natuurlijk een lagere energierekening.


De wijk Reigersborg Zuid V kenmerkt zich door rust, ruimte en groen. Het wordt rondom omzoomd door brede sloten. Toegang tot de wijk is dan ook via drie bruggen, waarvan twee geschikt voor autoverkeer. De westzijde van het deelplan grenst aan een bospark. In dit recreatiegebied is het heerlijk wandelen, spelen met de (klein)kinderen en genieten van ecologische oevers. ZeemanVastgoed ontwikkelt in deze wijk de projectmatige woningen waaronder Het Pentagon. Het gebouw is ontworpen door ir. Ewoud Blok, architect bij TBE-ZA architecten & ingenieurs in Volendam. De start bouw vindt plaats in het voorjaar van 2022 en wordt uitgevoerd door Ooms Bouw.

Vanaf dinsdag 21 december zal alle verkoopinformatie over deze prachtige appartementen op deze website te raadplegen zijn. Voor vragen kunt u dan contact opnemen met de verkopend makelaar, Zeeman Makelaars via makelaardij@zeeman.nl of op telefoonnummer 0229 244688.

Laatste nieuws