Nog enkele woonkansen!

Verkoop gestart!
Een spannende dag afgelopen dinsdag voor veel geïnteresseerden in plan Reigersborg Zuid V fase 1 in Hoogkarspel! Die ochtend vond namelijk de loting plaats bij Notariskantoor Alsema & Van Duin Notaris en Juristen en direct daarna zijn de ingelote kandidaten benaderd door het verkoopteam van Zeeman Makelaars. Op 5 woningen na zijn alle huizen onder optie en inmiddels zijn de eerste gesprekken ook al ingepland.

Drive-through
Alle optanten hebben donderdag, geheel coronaproof, hun brochure opgehaald middels een drive-through bij Zeeman Makelaars in Hoorn. Daar ontvingen zij hun informatiepakket en een lekker koffie-met-koek-tasje, waarna ze hun weg naar huis weer konden vervolgen.

NOG 5 WOONKANSEN: Prachtige twee-onder-een-kapwoningen op ruime kavels, nabij het nieuwe bospark!
Bouwnummers 1 t/m 5 ( v.a. € 413.500,- v.o.n.) zijn nog beschikbaar, dus als je nog een kansje wilt wagen voor deze geweldige tweekappers dan kun je natuurlijk altijd even bellen met Zeeman Makelaars (0229-244688) of inschrijven via deze website.

Laatste nieuws