Dieze

6 twee-onder-een-kapwoningen

TYPE DIEZE (verkocht)

Type Dieze

Zes ruime tweekappers, lekker centraal in de wijk. De achtertuin ligt op het zuiden, waar u vanuit de woonkeuken prachtig zicht op hebt. Aan de voorzijde bevindt zich de royale woonkamer. Via de hal bereikt u de garage binnendoor. En dacht u dat alle zes de woningen van type Dieze hetzelfde waren? Kijk dan nog maar eens goed!

Binnen deze zes stijlvolle woningen heeft de architect op subtiele wijze variatie aangebracht in de gevels. Met de raamomlijstingen op de eerste verdieping wisselt hij horizontale en verticale accenten af. Ook is gespeeld met de dakkapellen. Dit levert een aangenaam levendig straatbeeld op.

Begane grond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel. Door de centrale positie van de hal beslaat zowel de voor- als achterkamer de volledige woningbreedte. De living aan de voorzijde biedt volop indelingsvrijheid. De eetkamer met keuken aan de achterzijde is voorzien van openslaande tuindeuren naar de zonnige achtertuin. De achterkant is zeer geschikt voor woninguitbreiding.

1e verdieping
Via de open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. De woning telt drie slaapkamers, met aan de achterzijde de master bedroom. De badkamer is voorzien van tweede toilet, wastafel en een ligbad. De douche bevindt zich in een nis; mooi en praktisch.

2e verdieping
Op de tweede verdieping vindt u een prachtige zolderkamer met een aparte technische ruimte. Hier staan de warmtepomp, de boiler en straks misschien wel uw wasmachine en droger. De riante zolderkamer biedt tal van mogelijkheden. Extra slaapkamer, hobbyruimte of werkplek: u kunt het inrichten zoals u wilt.

Buiten
Uw eigen oprit biedt plaats voor twee auto’s. In de straat is nog meer parkeergelegenheid. De garage heeft een kanteldeur, achterdeur én een deur naar de hal. Langs de zijkant van de woning bereikt u de achtertuin. Deze biedt genoeg ruimte voor een extra opbergschuur, fijne veranda of woninguitbreiding.

Opties
De achterzijde van de woning kunt u uitbreiden met 2,40 of 4 meter waardoor de trap kan worden afgesloten en de keuken ook aan de voorzijde kan worden gesitueerd. Ook de garage kunt u laten verlengen. Standaard wordt uw woning voorzien van 4 zonnepanelen. Als u meer panelen wilt, dan kan dat. Ook een dakkapel aan de achterzijde behoort tot de extra opties.